Лечение на рак от Япония

Според резултатите от изследванията на екипа на д-р Ямамото, извършени в клиниката Саисеи Мираи в Осака, Япония, инжектирането на почти хомеопатична доза от 100 нанограма (нанограм е една милиардна част от грама) естествено произвеждан от организма глико-протеин, известен още като витамин-D-свързващ протеин, активира макрофагите (клетките в имунната система, открити от Мечников през 1884, отговорни за неспецифичната и специфична реакция на имунната система), в резултат на което, 100% от шестнайсетте пациента в различен стадий на рак на гърдата, включително и терминални случаи, са в пълна ремисия в продължение вече на 4 до 7 години.

Лечението е без никакви странични ефекти!

Теорията за рака на д-р Ямамото

Според резултатите от лабораторни и клинични изследвания, провеждани в продължение на над 20 години от екипа на д-р Ямамото, съществуват два механизма, чрез които раковите клетки остават незасегнати от имунната система на организма. От една страна злокачествените клетки отделят ензим, наречен нагалаза (alpha-N-acetylgalactosaminidase), който предотвратява идентифицирането и унищожението на раковите клетки от макрофагите (блокирайки активацията на глико-протеина до Gc-MAF). От друга страна е процесът на активиране на самите макрофаги от витамин-D-свързващия протеин. Тази активация става с помоща на ‘В’ и ‘T’ левкоцитите (съответно произлизащи от костния мозък и тимуса).

Лечението

Инжекцията на почти символични количества от макрофаго-активиращ фактор в лечението на екипа на д-р Ямамото, активира макрофагите и позволява на имунната система относително безпроблемно да идентифицира и да се справи с всеки вид рак, независимо от стадия в който се намира заболяването. Инжекциите се прилагат един път седмично, тъй като продължителността на живота на макрофагите е 6 дни. Според резултатите от изследванята, след лечение в продължение на 16-22 седмици (по една инжекция седмично) количествата на нагалаза пада до нивата на това при здравите хора, което служи за критерий, че пациентът е излекуван.

Резултатите от изследването са публикувани в списанието International Journal Cancer. 2008 January15; 122(2):461-7]. По-късно същата година екипът на д-р Ямамото публикува резултатите от подобно изследване с пациенти с рак на дебелото черво. [Cancer Immunology, Immunotherapy Volume 57, Number 7 / July, 2008]. Отново, 100% от осемте пациенти с рак на дебелото черво, са напълно здрави след 32-50 инжекции (седмици) на лечение. Нещо повече – у тези пациенти не се установяват никакви рецидиви в продължение на 7 години (такъв е срокът, в който са проследявани). Медицинският критерий за лечение на рак е 5-години приживяемост.

Самият д-р Ямамото се занимава с макрофаго-активиращ фактор (Gc-MAF) от 1993. Подобни изследвания, проведени в Германия, САЩ и Япония многократно доказват абсолютната ефикасност на този вид терапия при злокачествени заболявания в лабораторни условия. (Neoplasia 2003 January; 5(1): 32—40; The Journal of Immunology, 1993 151 (5); 2794-2802; Cancer Research 1997 Jun 1; 57(11):2187-92).

Не съществуват данни за никакви странични ефекти от употребата на макрофаго-активиращ фактор (тъй като става въпрос за вещество, което се образува естествено в организма). Съществуват данни за ефективността на тази терапия при най-различни видове злокачествени заболявания – на простатата, стомаха, черния и белия дроб, яйчниците, мозъка, гърдата, кожата, левкимия – на практика най-вероятно всички видове (макар някои по-редки видове рак още да не са изследвани).

Независимо на името на витамин Д свързващия протеин, активацията на макрофагите не изисква наличието на витамин Д.

Протоколът за лечение, използван в клиниката Саисеи Мираи в Осака, Япония (Saisei Mirai Clinic) включва 1 инжекция седмично на 100 нанограма макрофаго-активиращ витамин D свързващ протеин (Gc-MAF), ултра високи дози витамин С от 20000 милиграма, прилагани интравенозно два пъти седмично, 600 мг/ден алфа липоична киселина (антиоксидант, който обикновено се екстрахира от зеленчуци като броколи, спанак, картофи и др.) и 5000-10000 IU витамин D3 дневно. Допълнителните средства, освен макрофаго-активиращия протеин (Gc-MAF), имат ролята да стимулират имунната система.

Според д-р Ямамото, в случаите, когато туморите са особено големи, е целесъобразно да се прибегне първо до хирургическа интервенция, която да отстрани механично голяма част от тумора, след което е по-бързо и ефикасно да се използва терапията с макрофаго-активиращ, витамин D свързващ протеин (Gc-MAF). За периода Април 2011 до Март 2013 клиниката Саисеи Мираи в Кобе, Япония (Saisei Mirai Clinic) е лекувала 345 пациенти.

Протокол за прием на Gc-MAF

При злокачествени тумори, първи стадий: 0,25 мл GcMAF, два пъти седмично.
При злокачествени тумори, втори стадий: 0,25 мл GcMAF, три пъти седмично.
При злокачествени тумори, трети стадий: 0,25 мл GcMAF, пет пъти седмично.
При злокачествени тумори четвърти стадий: 1 мл GcMAF, пет пъти седмично.
Независимо от дозировката, която се приема, не би трябвало да има никакви странични ефекти, тъй като става въпрос за нормален протеин който се произвежда от човешкия организъм.
При изплзване на пулверизатор за внасяне на GcMAF, дозировките са 0,5 мл до 1 мл дневно, разтворен в 5мл физиологичен разтвор.
Приема с GcMAF продължзва до 8 седмици след като резултатите от изследваниято показват липса на тумора, или когато концентрацията на нагалаза спадне под 0,65. Паралелното лечение с химиотерапия, намалява значително шансовете за успех – едното и другото за просто протижоположни по действие.
10000 IU (международни единици) витамин D дневно
Диета, включваща пилешко, риба и зеленчуци
Пълно елиминиране от диетата на захари и въглехидрати. Захарите и въглехидратите (които се трансформират в захари) са основната храна на злокачестжените клетки.
Ако сте загубили тегло под нормалното за вашия ръст, докато трае лечението може да приемате и комплекс амино-киселини от магазините за хранителни добавки.

Разходите

Цената на 24 дози Gc-MAF от 100 нанограма/0,5мл е около €1500-2000. Това е обикновено минималниата продължителност на курса. Както стана въпрос по горе, лечението продължава различно, според вида и стадия на злокачественото заболяване, но не надхвърля 52 седмици (дози). Цените на останалите средства в протокола на д-р Ямамото са относително ниски (в порядъка на няколкостотин евро). Критерий за ефективността на лечението, освен намаляването на тумора и симптомите, е намаляването до пълната липса на ензима нагалаза.

Повеяе информация за Gc-MAF може да получите от клиниката Саисеи Мираи. Gc-MAF в Европа през последните няколко години получава доста негативни оценки от фармацевтичната и медицинска индустрия. Фирмите които предлагаха Gc-MAF се подложени на непрекъснат тормоз. Сайтовете които предлагаха Gc-MAF в Европа, местят своите страници непрекъснато, така че вече не предлагаме линк към тях. Доктор Здраве не представлява и няма връзка с никой от производителите на която и да е форма на Gc-MAF.

Мълчанието

При всички тези данни и при огромния здравен и социален проблем, каквито са злокачествените заболявания по света, интереса към изследванията и терапията на д-р Ямамото е, меко казано, почти нулев, въпреки че резултатите от неговата работа са публикувани в реномирани медицински издания. Макрофаго-активиращиият витамин D свързващ протеин (Gc-MAF) е вещество, което нормално се синтезира в организма, т.е. не може да бъде патентовано. Приципна политика на медицинско-фармацевтичната индустрия е, ако едно вещество не може да се патентова, то да се минимализира употребата му, както и медийното внимание към него.

Share this post

PinIt

Comments are closed.

scroll to top